En klub hugget af den bornholmske granit!

Medlemskab

Hvem skal jeg kontakte for at finde et hold?

Det letteste er at kontakte holdlederen for det pågældende hold for at finde ud af, om der er en plads.

Holdlederne finder du på holdsiden.

Indmeldelse

Hvis Baltic Basket er noget for dig, er det tid til indmeldelse. Du får en medlemsblanket, når du kommer til træning, men du kan også hente den i PDF her på siden. Udfyld blanketten og aflever den til din træner eller holdleder. Du kan også sende den på mail til kasseren (e-mailadressen står på blanketten).

Hvad koster det?

I sæsonen 2022/23 koster medlemskabet 800 kr. pr. halvår for seniorer. Du kan også blive passivt medlem af klubben for 100 kr. om året. Kontingentperioderne starter den 1. september og 1. februar. Hvis du sammenligner os med andre sportsklubber i Storkøbenhavn, er vi absolut blandt de billigste.

Kan jeg få en gratis prøvetid?

Ja! Vi vil gerne have din indmeldelsesblanket med det samme, men du behøver ikke at betale dagen efter. Vi forlanger dog, at du har betalt (eller har tilmeldt dig Betalingsservice), før du kan få lov til at spille kampe for klubben.

Er der sociale arrangementer i klubben?

Klubben har stolte traditioner på dette område, og efter nogle magre år er der kommet godt gang i det sociale på tværs af holdene … ikke mindst takket været nogle forrygende klubfester.

Hvad kan jeg gøre for at hjælpe til?

Masser! Baltic Basket drives af frivilligt arbejde på alle fronter: bestyrelse, fester, trænere, website, osv.

Hvis du spiller i turnering, vil dit hold blive bedt om at give en hånd med til at afvikle kampe (dommerbordsofficials og dommere), men ellers er du mere end velkommen til at kontakte bestyrelsen, hvis du har et forslag.