En klub hugget af den bornholmske granit!

Holdene i Baltic Basket

Seniorhold

Baltic Basket har seniorhold for både damer og herrer.

Herre 1 træner to gange om ugen. De øvrige hold træner en gang om ugen.

Seniorbasketball er fra 20 år og opefter.

Vi har p.t. ingen rene motionshold eller ungsdomshold

Læs mere om de enkelte hold nedenfor.

Turnering

Tre af seniorholdene deltager i Danmarks Basketball Forbunds turnering.

Når man spiller turnering, er man også forpligtet til at hjælpe med til at dømme, sidde dommerbord osv.

Vores turneringsleder fordeler kampe til holdene, som selv sætter personer på.

Træningstider i sæsonen 2020-21

SH1 19.30-21.30 (tirsdag og torsdag)

SH2 19.30-21.30 (torsdag)

SD1 19.30-21.30 (tirsdag)

SD2 19.30-21.30 (torsdag)

Dame 1 (SD1)

Træningstid:
Tirsdage kl. 19.30-21.00 i NOBIS, Efterslægtens Idrætshus

Holdledere:
Anna
adidassuperstar4@hotmail.com
Line
tilline@hotmail.com   

Om holdet:

Dame 1 (SD1) består af en blanding af ældre og yngre spillere. Nogle har spillet mange år i klubben, andre er kommet til for nylig. Fælles er, at vi elsker at spille basket og har flere års erfaring. Vores træninger planlægger vi selv med forskellige øvelser og masser af spil. Stemningen er uformel, og humør og energi er i top. Vi træner hårdt og satser på at spille turnering i sæsonen 2021/22.

Som ny spiller på holdet forventer vi, at du tidligere har spillet basket, har styr på det helt grundlæggende og derfor har forholdsvis let ved at blende ind i spillet igen. Udover det forventer vi, at du vil være forholdsvis stabil til træningerne. Det er ikke et krav, at du spiller med i turneringen.

Vi har ofte også mulighed for at træne sammen med SD2 om torsdagen.

Lyder det som noget for dig, skal du være velkommen til at komme til en prøvetræning efter aftale. Skriv en mail til en af holdlederne, så finder vi ud af det.

About the team:

The team consists of players of all ages. You don’t have to have played within the last couple of years, but we expect you to have played in a club, so you are able to fit in with the game and make it fun for everybody. We are open to new players joining the team.

Dame 2 (SD2)

Baltic’s jernhårde ladies

Træningstid:
Torsdage kl. 19.30-21.00 i NOBIS, Efterslægtens Idrætshus

Holdleder:
Lea Junge Barfoed
lea.junge.barfoed@gmail.com

Om holdet:

Holdet er en blanding af ældre og yngre spillere, som har flere års basketerfaring. Vi har ingen træner, så for at kunne spille hos os skal du kunne de grundlæggende ting som layup, skud, forsvar og vide, hvad det vil sige at rulle på screeninger. Vi spiller i Serie 1 med ca. 14 kampe om året.

Du behøver ikke at have spillet inden for de sidste par år, men vi forventer, at du har flere års erfaring, så du kan glide mere eller mindre direkte ind i vores spil, så det bliver sjovt for alle.

Til træning er vi seriøse og giver den gas, og vi griner sindssygt meget, så stemningen er altid i top.

Holdet er åbent for tilgang. Skriv til holdlederen – se mail ovenfor.

Herre 2 (SH2)

Baltic’s grand old men

Træningstid:
Torsdage kl. 19.30-21.00 i NOBIS, Efterslægtens Idrætshus

Holdleder:
Morten Even
morten@morteneven.dk

Om holdet:

Holdet er en rutineret flok (40+med et par enkelte undtagelser), hvor de fleste har spillet sammen i mange sæsoner. Det er også det hold, hvor der er størst sandsynlighed for, at nogen giver en øl efter træning eller kamp. Du behøver ikke at have spillet inden for de sidste par år, men vi forventer, at du har flere års erfaring, så du kan glide mere eller mindre direkte ind i vores spil, således det bliver sjovt for alle. Der er pt. lukket for tilgang på dette hold

About the team:
The team consists of players at the age of 40+ with a few exceptions, and we have been playing with each other for several seasons. It’s also the team where the probability of someone bringing beer is high. You don’t have to have played within the last couple of years, but we expect you to have played in a club on a reasonable level, so you are able to fit in with the game and make it fun for everybody. For the moment there are no free spots on the team.

Herre 1 (SH1)

Træningstid:
Tirsdage kl. 19.30-21.00 i NOBIS, Efterslægtens Idrætshus
Torsdage kl. 19.30-21.00 i NOBIS, Efterslægtens Idrætshus

Holdleder:
Mikkel Bohøj
bohoej@gmail.com

Om holdet:

Herre 1 har efterhånden nogle år på bagen med en fast stamme af spillere, der bliver suppleret med nye i løbet af sæsonen. Der er plads på holdet pt. Skriv til holdlederen for at høre nærmere.